Промоција Педагошког факултета у Баји, у Високој школи "Етвес Јозеф"

Март. 25. 2024 Категорија: Академске
Промоција Педагошког факултета у Баји, у Високој школи "Етвес Јозеф"

Дана 25. марта 2024. године одржана је промоција Педагошког факултета у Баји, у Високој школи "Етвес Јозеф". Тема презентације била је покретање и повећавање мобилности студената, а испред Педагошког факултета ишли су професор др Далибор Стевић, професор др Владо Симеуновић, професор др Сања Милић и представник студената Катарина Стевић. 
Предавању су присуствовали видно расположени и заинтересовани студенти Високе школе "Етвес Јозеф". Ово предавање потврдило је одличну сарадњу два универзитета, те је договорена размјена студената која ће се одржати у Баји током зимског семестра, док ће се у Бијељини одржати током љетњег семестра. 
"Захвална сам на овој прилици коју ми је пружио факултет. Остварила сам сјајну сарадњу са студентима из Баје, који су ме пријатељски дочекали. Радујем се њиховом доласку у наш град, као и сви остали наши студенти и професори. Ово је сјајна прилика за младе људе који имају жељу да изађу из своје зоне комфора, да стекну нова познанства и прошире своја знања" - представник студената Катарина Стевић.

Студирај паметно, студирај Педагошки факултет!