Прослављен Дан Светог Саве у Центру за високо образовање

Јануар. 27. 2021 Категорија: Академске
Прослављен Дан Светог Саве у Центру за високо образовање

Дуги низ година Дан Светог Саве, српског просветитеља, обиљежава се и на двије високообразовне установе, Педагошком факултету и Факултету пословне економије у Центру за високо образовање у Бијељини.

Светој литургији и ломљењу славског колача поводом  Крсне Славе Факултета присуствовали су ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милан Кулић, декан Факултета пословне економије доц. др Весна Петровић, декан Педагошког факултета проф. др Далибор Стевић, градоначелник Града Бијељина господин Љубиша Петровић, професори, сарадници и остали запослени, као и студенти који се образују у овим високо образовним институцијама.  Ове године прослава Светог Саве обиљежава се скромно и у складу са епидемиолошким мјерама.

Присутним гостима обратили су се ректор проф. др Милан Кулић и градоначелник Града Бијељина господин Љубиша Петровић честитајући Крсну Славу Факултета и жељом да се наставља оно што је Свети Сава започео и оно што се очувало вијековима, да се не запоставља, већ да се и даље чува и унапређује.

 

 

Студирај паметно, студирај Педагошки факултет!