Свечаном промоцијом уручено 186 диплома

Јун. 02. 2017 Категорија: Академске
Свечаном промоцијом уручено 186 диплома

Данас је на Педагошком факултету у Бијељини Унивезитета у Источном Сарајеву, одржана промоција диплома, и том приликом је уручено укупно 186 диплома,

Данас је на Педагошком факултету у Бијељини Унивезитета у Источном Сарајеву, одржана промоција диплома, и том приликом је уручено укупно 186 диплома, од чега 121 диплома професора разредне наставе, предшколског васпитања и образовања и професора техничког и информатике за основну школу, те 45 мастера разредне наставе и предшколског образовања.

На свечаности су уручени пригодни поклони најуспјешнијим студентима генерације на првом и другом циклусу студија, а три најбоља студента првог циклуса награђена су и бесплатним курсевима Glossa – centrа за њемачки језик.  

Поред представника академске заједнице, професора и сарадника нашег Факултета свечаности су присуствовали и проректори Универзитета у Источном Сарајеву, декани, продекани и представници других факултета Универзитета, представници јавних установа, као и представници средњих и основних школа и дјечијих вртића са  којима Факултет има изузетну сарадњу.

У обраћању дипломантима, декан Педагошког факултета, професор др Далибор Стевић честитао је на упорности и залагању, уз најбоље жеље да стечено знање успјешно примјењују у свом будућем раду.

Поред декана присутнима се обратио и проректор Универзитета у Источном Сарајеву, проф. др Ранко Божичковић.

Након додјеле диплома услиједило је заједничко фотографисање, а затим свечана вечера у у Етно Селу „Станишићи“ у сали „Волга“.

Студирај паметно, студирај Педагошки факултет!