Manifestacija Dani porodice

Мај. 23. 2018 Категорија: Академске
Manifestacija Dani porodice

23. 5. 2018. godine na Pedagoškom fakultetu u Bijeljini, u nizu događaja povodom obilježavanja 25 godina od nastanka ove visokoškolske ustanove, upriličen je prijem za predstavnike medijskih kuća s ciljem predstavljanja djelatnosti i proteklih događaja u organizaciji udruženja građana Porodični krug.

Članovi udruženja Porodični krug su profesori i asistenti Pedagoškog fakulteta u Bijeljini, stručnjaci koji su po prirodi svoje djelatnosti usmjereni na rad sa djecom, porodicama i partnerskim institucijama iz okruženja: JU dječijim vrtićem Čika Jova Zmaj, Centrom za socijalni rad itd.

Na prijemu su govorili predstavnici Pedagoškog fakulteta, koji su prepoznali značaj ovog udruženja i formirali volontersku mrežu studenata koja je uključena u aktivnosti udruženja, predstavnici vrtića Čika Jova Zmaj, ustanove čiji su kadrovi i resursi dugogodišnja podrška Porodičnom krugu i predstavnici udruženja.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana porodice, četvrtu godinu za redom, udruženje Porodični krug je organizovalo Manifestaciju Dani porodice. Aktivnosti koje su održane u sklopu manifestacije bile su: Panel diskusija na temu "Porodica - partner vaspitno-obrazovne ustanove" održana u ponedjeljak 14. 5. 2018. godine na Pedagoškom fakultetu u Bijeljini i Porodični trenuci održani 15. 5. 2018. u Gradskom parku u Bijeljini.

Na kraju obraćanja medijima istaknuto je da će udruženje uz svesrdnu podršku Pedagoškog fakulteta i partnerskih institucija nastaviti svoj humani rad na afirmisanju porodice i porodičnih vrijednosti.

Студирај паметно, студирај Педагошки факултет!