Прослављен Дан Светог Саве у Центру за високо образовање

Јануар. 27. 2019 Категорија: Академске
Прослављен Дан Светог Саве у Центру за високо образовање

Обиљежавање Крсне Славе почело је свечаном академијом којој су присуствовали садашњи ректор Универзитета у Источном Сарајеву, проф. др Стево Пашалић, будући ректор проф. др Бранко Крсмановић, као и професор емеритус др Митар Новаковић који је раније обављао функцију ректора, в. д. декана Факултета пословне економије Бијељина  доц. др Весна Петровић, декан Педагошког факултета проф. др Далибор Стевић, представници Универзитета, студенти, замјеник градоначелника Града Бијељина господин Драган Ђурђевић, као и многобројни пријатељи и драги гости, представници јавног и приватног сектора града Бијељине и шире.

Након свечане академије, у којој је учестовао и хор Педагошког факултета под диригентском палицом мр Јелене Тракиловић Милићевић, услиједило је ломљење славског колача и свечани ручак.

Домаћини су се захвалили свим запосленим, студентима и гостима што су својим присуством увеличали овај догађај истичући потребу да академска заједница истраје на путу Светосавља његујући све оне врлине које су свјетлост светосавског пута.

 

Студирај паметно, студирај Педагошки факултет!