Додјела диплома на Педагошком факултету у Бијељини

Јун. 07. 2019 Категорија: Академске
Додјела диплома на Педагошком факултету у Бијељини

Данас дипломе добија 135 студената, а међу њима су се неки истакли својим изузетним трудом и резултатима. На свечаности су уручени пригодни поклони студентима генерације Докић Јелени, Бјелици Дејани, Вуковић Неди, Перкановић Кристина и Максимовић Милани.

Педагошки факултет не би био то што јесте да нема несебичну подршку и сарадњу градова и општина из окружења и овом приликом Факултет им се на симболичан начин захвалио.

Осим представника академске заједнице, професора и сарадника нашег Факултета свечаности су присуствовали и проректори Универзитета у Источном Сарајеву, декани, продекани и представници других факултета Универзитета, представници јавних установа, као и представници средњих и основних школа и дјечијих вртића са  којима Факултет има изузетну сарадњу.

У обраћању дипломантима, декан Педагошког факултета, професор др Далибор Стевић честитао им је на упорности и залагањуи пожелио да стечено знање успјешно примјењују у свом будућем раду.

Поред декана присутнима се обратио и ректор Универзитета у Источном Сарајеву, проф. др Стево Пашалић.

Поводом овог значајног јубилеја студенти и професори су приредили богат културно-умјетнички програм, у коме су учествовали чланови хора Педагошког факултета у Бијељини.

Након додјеле диплома услиједило је заједничко фотографисање, а затим свечана вечера у Етно Селу „Станишићи“ у сали „Волга“.

Студирај паметно, студирај Педагошки факултет!